top of page

De Vet Fit-manier

gezonde Sandwich

De Vet Fit-manier

Wil jij graag gezonder eten, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Tijdens mijn persoonlijke coachingstraject help ik jou om jouw doelen te behalen en een gezond voedingspatroon aan te leren dat bij jou past. Benieuwd hoe dat werkt? Lees dan snel verder!

Dit gaan we doen!

1 Kennismaking en intake
We beginnen met een online of persoonlijke kennismaking waarin we elkaar beter leren kennen. Ik ben heel benieuwd naar jouw doelen en wensen en samen bespreken we wat er nodig is om deze doelen te bereiken.

2 Visueel plan van aanpak
Met behulp van een mindmap maken we jouw doel en de benodigde stappen visueel. Dit geeft overzicht en zorgt ervoor dat we samen een plan op maat kunnen maken. Samen gaan we op zoek naar wat voor jou het beste werkt, want dat is voor iedereen anders.

Coachingsgesprekken op maat

Gedurende de komende 3 maanden heb je meerdere coachingsgesprekken met mij. Tijdens deze gesprekken bespreken we hoe het gaat en wat er eventueel aangepast moet worden om jouw doelen te bereiken. Dit kan bij jou thuis of online plaatsvinden.

4 Eindgesprek en toekomstplannen
Na de 3 maanden heb je een nieuw voedingspatroon aangeleerd en jouw doelen behaald. Samen vieren we jouw succes en bespreken we hoe je deze nieuwe gewoontes kunt behouden op de lange termijn. Want een gezond voedingspatroon is niet voor even, maar hopelijk voor heel je leven!

Laat je traject vergoeden!

Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging gewichtsconsulent Nederland (BGN), is het mogelijk om je traject (deels) te laten vergoeden!

Klik hier voor meer informatie.
bgn.jpg
bottom of page