top of page
Zoeken

Gezonde vega bulgursalade met mango en fetaTot een paar maanden geleden had ik eerlijk gezegd nog nooit bulgur gegeten. Ik was in de veronderstelling dat ik het 'vies' vond. Uiteindelijk ben ik blij dat ik het weer heb geprobeerd, want nu vind ik het echt top spul! Ideaal voor zomerse salades zoals deze. Nog nooit bulgur gehad? Dan is dit hét moment om het te gaan proberen.


Vega bulgursalade met mango en feta


Ingrediëntenlijst:

 • 75 gram volkoren bulgur

 • 1/3 komkommer

 • 5 Roma-tomaatjes

 • 1/4 mango

 • 50 gram feta light

 • Balsamico dressing

Zo maak je het:

 1. Bereid de bulgur zoals staat beschreven op de verpakking

 2. Snij ondertussen de groente en de mango in de vorm die jij lekker vindt

 3. Doe de bulgur in een kom en meng de komkommer, tomaatjes en mango erdoor

 4. Verkruimel de feta over de salade

 5. Swirl de balsamico dressing eroverheen en je bent klaar!


Ga jij hem proberen? Laat me dan vooral weten wat je ervan vindt!

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page