top of page

Hi, 

Mijn naam is Fleur en ik ben gediplomeerd voedingscoach. Ik ben enthousiast, behulpzaam en surprise… ik heb een passie voor voeding en fitness! Deze passie is ontstaan nadat ik 6 jaar geleden begonnen ben mijn leefstijl om te gooien. Ik at destijds een aantal zakken chips per week en bewoog nauwelijks. Wie mij toen had gezegd dat ik nu vier keer per week in de sportschool te vinden ben en het lekker vind om groente te eten, had ik heel hard uitgelachen.

  • TikTok
  • Instagram

Mijn verhaal

6 jaar geleden was ik er klaar mee. Ik wilde verandering. Ik voelde me niet prettig in mijn lichaam en met de manier waarop ik met mijn lichaam omging. Ik had wel eens wat afvalpogingen gedaan, maar veel langer dan een paar weken hield ik het niet vol. Ik schoot dan steeds weer terug in mijn oude gewoonten.

Met een dieetboek ben ik 6 jaar geleden gaan afvallen en ja hoor, het werkte! Ik volgde netjes het schema, ging naar de sportschool en ik viel af. Maar doordat het boek vrij beperkt was en ik zelf geen verstand had van voeding en fitness, leerde ik er eigenlijk niet veel van. Het voedingsschema liet mij bijvoorbeeld courgettepasta eten in plaats van gewone pasta, daardoor ging ik er vanuit dat pasta slecht is. Nu weet ik gelukkig wel beter!

Toen ben ik mezelf gaan verdiepen in voeding en fitness. Dit begon ik zo leuk en interessant te vinden dat ik meer wilde! Tijdens mijn hbo-opleiding Sportkunde, heb ik de opleiding gevolgd tot fitnesstrainer A en ben inmiddels ook gediplomeerd tot BGN-gewichtsconsulent. Om mijn coaching skills te verbeteren heb ik de cursus NLP gevolgd. De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan wil ik inzetten om jou te helpen!

bottom of page